Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po - Pá, 9-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 200,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas

    Obchodní společnosti: Martin Hejl - www.levnemanzetoveknoflicky.cz

    se sídlem: Bezděčín 97, 29301 Mladá Boleslav

    identifikační číslo: 74701380

    Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Magistrát města Mladá Boleslav

    (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Naše poslání

Děláme české muže stylovější.

Na detailu záleží.

Styl je MOCný!

Největší gentlemans shop v ČR

Máme v ČR největší nabídku manžetových knoflíčků, spon na kravatu, pánských broží a dřevěných motýlků.

U nás si vybere každý český gentleman - případně jeho Lady, aby mu darovala kus stylu.

Kontakt
Martin Knoflíček
Martin Knoflíček
(Po - Pá, 9-16 hod.)
©LMK
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.